Molimo Vas da pažljivo pročitate pravila privatnosti i uvjete korištenja prije pristupanja korištenju internet stranice nutritioncare-tihana.hr
Koristeći ovu Internet stranicu, smatra se da ste u cijelosti upoznati s ovim Uvjetima, da su Vam jasni te da ih prihvaćate.
Nutritioncare-tihana.hr zadržava pravo izmjene i obnavljanja ovih uvjeta korištenja u bilo koje vrijeme. Vaše opetovano korištenje ove web stranice znači da prihvaćate te izmjene. Ukoliko niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate web stranici i ne koristite njezine sadržaje.

O pravilima privatnosti

Ova pravila o privatnosti objašnjavaju kako NUTRI-MA, obrt za nutricionizam sa web adresom nutritioncare-tihana.hr (dalje u tekstu: Nutritioncare) prikuplja, koristi i upravlja Vašim osobnim podacima. Nutritioncare-tihana.hr je posvećena zaštiti i poštivanju Vaše privatnosti. Pročitajte ova pravila pažljivo kako biste razumjeli zašto i kako prikupljamo Vaše osobne podatke i kako će se oni koristiti.

Uvijeti korištenja

Ova web stranica nije zamjena za savjet liječnika ili nutricionista.
Svi sadržaji koji su objavljeni na web stranici Nutritioncare služe isključivo u informativne svrhe. Sadržaj nije zamjena za profesionalni medicinski ili nutricionistički savjet, dijagnozu ili terapiju. Uvijek zatražite savjet liječnika i/ili nutricionista, sumnjate li na pojedinu bolest i/ili stanje. Nikad ne zanemarujte savjet liječnika i/ili nutricionista i ne odgađajte posjet liječniku i/ili nutricionistu zbog nečega što ste pročitali na web stranici Nutritioncare
Pregledavanje sadržaja na ovoj Internet adresi moguće je samo u osobne svrhe. Zabranjena je svaka vrsta uporabe dijela ili cjelovitog sadržaja ove stranice, bez izričitog pismenog dopuštenja Nutritioncare Ako je takvo dopuštenje izdano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo te prava trećih osoba.

nutritioncare-tihana.hr se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je povezana na bilo koji način za korištenje ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.
Internet stranice sadrže linkove koji vode na stranice trećih lica na koje nemamo nikakav utjecaj.
Korisnici koji pristaju na komunikaciju putem e-pošte, primaju Nutritioncare newsletter. U svakom trenutku je moguće odjaviti se s liste primatelja na dnu primljenog newslettera. Ne koristimo podatke u druge svrhe.
Korištenje sadržaja

Kolačići

Kolačići je mala tekstualna datoteka koja se pohranjuje na računalo ili na mobilni uređaj pri posjetu naše web stranice.
Korištenjem stranice Nutritioncare prihvaćate kolačiće i druge analitičke alate kako bi se prikupili podaci koji nam služe da unaprijedimo on-line korisničko iskustvo na našim internet stranicama.
Obrađujemo kolačiće samo uz vaš pristanak. Možete prihvatiti, prihvatiti djelomično ili odbiti korištenje kolačića, samo provjerite postavke u vašem pregledniku. Međutim, napominjemo kako neke od značajki naše web stranice možda neće funkcionirati bez kolačića. Tražeći suglasnost predstavit ćemo svrhu u koju ćemo obrađivati ovu vrstu informacija te ćemo vas obavijestiti o vašim pravima.Sesijski, odnosno privremeni kolačići brišu se nakon što korisnik zatvori svoj preglednik. Trajni kolačići spremaju se na korisnikov uređaj na određeno vrijeme.
Za više informacije o tome što su te kako odbiti kolačiće, možete saznati i na stranici allaboutcookies.org.

KOJIM KOLAČIĆIMA SE KORISTIMO I U KOJE SVRHE

Nutritioncare prikuplja i obrađuje vaše osobne podatke samo ako je ispunjena jedna od niže navedenih pretpostavki.
Na Nutritioncare stranicama upotrebljavamo sljedeće kolačiće:

  • Tehničke – kolačići koji pospješuju određene tehničke značajke kako bi osigurali pozitivno korisničko iskustvo. Npr. radi pohranjivanja suglasnosti da ste upoznati s Uvjetima korištenja.
  • Analitičke – kolačići koji nam omogućuju analizu uporabe naših stranica koju izvodimo kako bismo poboljšali kvalitetu i sadržaj naših stranica.

 

Domena Naziv Vrsta Trajanje Opis
nutritioncare-tihana.hr _ga Treće strane 2 godine Google Analytics – Registrira jedinstveni ID koji se koristi za generiranje statističkih podataka o tome kako posjetitelj koristi web stranicu.
nutritioncare-tihana.hr _gid Treće strane 24 sata Google Analytics – Registrira jedinstveni ID koji se koristi za generiranje statističkih podataka o tome kako posjetitelj koristi web stranicu.
nutritioncare-tihana.hr _gat Treće strane Sesija Google Analytics – praćenje brzine zahtjeva
Kako možete upravljati kolačićima

Informacije kako upravljati općim postavkama spremanja kolačića, odnosno kako odbiti, brisati ili blokirati kolačiće možete pronaći na poveznicama popularnih preglednika: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari. Možete isključiti i kolačiće treće strane iz usluga Google Analytics putem https://adssettings.google.com.

Međutim, treba voditi računa da je moguće, ako zabranite kolačiće, da neki dijelovi web stranice ne mogu normalno funkcionirati ili im se ne može pristupiti.
Za dodatne informacije ili ostvarivanje vaših prava obratite nam se na mail [email protected]